Informacije

Izlet za Nin u nedjelju?

Ako je netko zainteresiran ići na izlet u Nin u nedjelju (u grad i na plažu), neka se javi? Postoji mogućnost ići s autobusom i s autima.
Više...

Katalog za narudžbu knjiga s 25% popustom

Izložili smo katalog za knjige iz područja lingvistike. Izdavač nudi 25% popusta za svaku narudžbu, ako navedete da ste sudjelovali na ljetnoj školi i radionici.
www.lincom-europa.com
Više...

Ekskurzija na Kornate u nedjelju 22. kolovoza

U nedjelju 22. kolovoza idemo na ekskurziju s predavačima i studentima koji nam se žele pridružiti. Brod polazi u 8 sati (rano!) od mosta kod Branimira. Zove se “Barba Ive”, plave boje, i cijena je 200 HRK, koja uključuje hranu i piće na brodu. Ako želite ići s nama, javite nam da možemo prosljediti kapetanu. Ovaj događaj nije u okviru ljetne škole, to je privatni izlet.
Više...

Film Forum Zadar

Od 24. do 29. kolovoza u Zadru možete svaku večer gledati u gradu filmove, projekcije filmova na nekoliko lokacija (npr. Donat) besplatno. Pogledajte pod Film Forum Zadar, kao tu:

http://www.filmforumzadar.com/

Nismo našli detaljni program, više o tome za vrijeme ljetne škole.
Više...

Radionica: prihvaćena izlaganja

Prihvaćena izlaganja su objavljena na mrežnim stranicama radionice. Točni raspored biti će objavljen uskoro.
Više...

Natsava

Nastava će se održati između 9 i 16 sati. Kolegiji traju po 1,5 sati. Svaki kolegij se sastaje 5 puta. Predavači mogu variirati dužinu nastave do maksimalno 30%.
Više...