Potvrde o sudjelovanju
Sudionicima izdajemo potvrde o sudjelovanju koje sadrže sljedeće informacije:
Kontakt sate za svaki kolegij
Sadržaj kolegija
Kontaktna informacija za sve predavače
Tu potvrdu možete dodati diplomi (
diploma supplement) ili s njom zatražiti priznanje ECTS bodova unutar vašeg programa. Obratite se vešem ECTS koordinatoru i administraciji kako bi mogli utvrditi pod kojim uvjetima i s kakvim dodatnim informacijama možete zatražiti jedno od tih priznanja.

Prijava
Prijave na ljetnu školu šalju se e-poštom (cls2010 at ling dot unizd dot hr). U svrhu prijave potrebno je dostaviti sljedeće:
  • Osobne podatke: ime i prezime, prebivalište, kao i adresu e-pošte
  • Podatak o institucionalnoj pripadnosti (naziv institucije na kojoj studirate ili radite), studijski program itd.
Prijave za sudjelovanje na ljetnoj školi otvorene su do 22. kolovoza 2010. Međutim, zbog administrativno-infrastrukturnog aspekta planiranja skupa bilo bi poželjno da nam svoj dolazak najavite do 15. srpnja 2010. Ova napomena se posebno odnosi na sudionike koje žele rezervirati smještaj u studentskom domu.
Pozivamo vas da se prijavite na Google grupu otvorenu za potrebe slanja/primanja relevantnih obavijesti povezanih s ljetnom školom.

Zdravstveno osiguranje
Sudionici iz inozemstva trebali bi stupiti u kontakt sa svojim osiguravateljem kako bi ishodili izdavanje potvrde koju prihvaća HZZO.

Internet
Sveučilište u Zadru osim računalnih učionica i ostalih pogodnosti nudi mogućnost pristupa eduroam WLAN usluzi. Jedini preduvjet korištenja WLAN infrastrukture jest ispravan AAI@Edu račun otvoren na nekoj visokoškolskoj i/ili znanstveno-istraživačkoj ustanovi. Inače, postoje brojne druge mogućnosti pristupa internetu u blizini kampusa. Potičemo sudionike da rabe svoja osobna računala (npr. prijenosna) u nastavi i za izlaganja.

Prehrana
U neposrednoj blizini Sveučilišta nalaze se brojni restorani s bogatom ponudom hrane i pića. Zainteresirani sudionici mogu se prijaviti za prehranu u studentskom restoranu.