Da bismo mogli organizirati dodatne sadržaje i događanja uz konferenciju te pripremiti materijale, molimo sudionike da se predbilježe. Pribilježeni sudionici dobivat će mailom naše zadnje i osvježavane obavijesti o skupu. Pribilježba za skup ne uključuje i pribilježbu za hotelski smještaj. Za obavijesti o smještaju, pogledajte odlomak niže.

Pribilježba za smještaj:
Možemo ponuditi ograničen broj mjesta za sudionike skupa u sveučilišnom hostelu 'Spinut' u Splitu. Rana je pribilježba NUŽNA da bismo mogli jamčiti za mjesto.
Cijena noćenja iznosi cca. 150-250 kn (otprilike 25-35 EUR ili 30-40 USD). U slučaju većeg broja ranih pribilježbi, moguće je ostvariti popust.
Ponavljamo, rana je pribilježba potrebna da bismo mogli osigurati smještaj. Za pribilježbe smještaja (neovisno o pribilježbi za skup) molimo stupite u kontakt s organizacijskim odborom što je moguće prije, i to na XYZ

Registracijska naknada:
Nema je.
Međutim, sudjelovanje na izletima (planiran je izlet na otok Vis), večere, kao i dodatni materijali ili usluge, naplatit će se pojedinačno ovisno o iskazanom interesu.

Obavijesti o skupu:
Na mrežnim stranicama skupa nalazit će se najnovije i osvježivane obavijesti o programima, sažetcima, rasporedu dodatnih sadržaja poput izleta, večera i sl. Pribilježeni sudionici obavijesti će dobivati mailom.